İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi Ziyaret Etti
06 Şubat 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi ziyaret etti.

Sağlık tesislerimizde çalışan personelimiz ile bir araya gelerek sohbet eden Müdürümüz, tedavi gören hastalarımızın da durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başhekimiz sunumu eşliğinde sunulan ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi alan Müdürümüz, hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik istişarelerde bulundu.

Müdürümüze ziyaretinde; Etlik Kamu Hastaneleri Başkanımız Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Destek Başkanımız Zübeyir Dedeoğlu, Personel Başkanımız Dr. Murat Yazıcı, Koordinatör Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Oğuz Sarıyıldız ve Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcımız Op. Dr. Hasan Bozkurt Türker de eşlik etti.
Sayın müdürümüze ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretlerinden dolayı kurumumuz adına teşekkür ederiz.

328636246_716205259897903_6441316073954144172_n.jpg