Hakkımızda

Merkezimiz Sağlık Bakanlığı’nın 05-06-2008 tarih ve 21140 sayılı yazısı oluru ile “Sağlık Bakanlığı Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabipliği” adı altında açılış onayı alınmıştır. Bu tarihten itibaren yapılan çalışmalarla Ocak 2009 tarihinde hem kurumsal hem de hizmet alanında en kaliteli hizmeti en iyi şekilde sunmak amacıyla kuruluş aşamasını tamamlayarak hasta kabul etmeye başlamıştır.

Merkezimizde koruyucu ve tedavici edici diş hekimliği alanlarında hizmet verilmekte olup;

* Dijital, panaromik, sefalometrik ve periapikal filmler,

* Kompozit ve amalgam dolgular,

* Sabit protez (Veneer kron seramik ve akrilik),

* Hareketli protez (tam ve bölümlü protezler metalik-akrilik),

* Detertraj (diş taşı temizliği),

* Diş eti hastalıkları tedavisi,

* Sabit ve Hareketli ortodontik tedaviler

* Çocuk dişlerinin çürüğe karşı korunması için flour ve fissür sealent uygulamaları,

* Süt dişleri için dolgu ve kanal tedavileri,

* Çocuklar için yer tutucu uygulaması, teşhis yöntemleri ve tedavileri yapılmaktadır.

Merkezimizde kurulan merkezi sterilizasyon üniteleri ile hastalarımızda daha sağlıklı, hijyenik ve güvenli sağlık hizmeti sunmaktayız. Enfeksiyon Kontrol Komitesi ile hastane dezenfeksiyonu ve sterilizasyonunu en üst düzeyde yapmaktayız. Merkezimizde muayenehane (entegre) sistem uygulanmakta olup aynı hekimle tüm teşhis ve tedavi işlemleri yürütülmektedir. Ayrıca merkezimizde hastalarımızın hekim seçme hakkı vardır. Hasta hakları birimimizle hastalarımızın sorunlarını yerinde ve zamanında çözüyor olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Çocuk hastalarımızın tedavilerinin yapıldığı alan tedavileri sırasında hoş ve güzel vakit geçirebilmeleri için düzenlenmiş ve çocuk kliniğinin önüne çocuk oyun parkı kurulmuştur.

Merkezimize gelen çocuk hastalar; severek, oyun oynayarak, hoş vakit geçirerek diş tedavilerini yaptırmaktadırlar. Fiziki mekan ve tedavi kalitesini arttırmak için yaptığımız yeni çalışmaların yanında mesleki, bilimsel ve sosyal faaliyetlerimizle hekimlerimizin bilgi donanım ve motivasyonunu arttırarak hastalarımıza daha başarılı ve güncel tedavi metotlarıyla hizmet sunmalarının önünü açmaktayız.

POLİKLİNİKLER

Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği)

Diş Hekimliği (Genel Diş)

Endodonti (Kanal Tedavisi İşlemleri)

Ortodonti (Sabit –Hareketli Ortodontik Tedavi)

Periodontoloji (Diş eti hastalıkları tanı ve tedavileri)

Cerrahi (Diş çekimi, kist operasyonu v.b. işlemler)

Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını telefonla arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.