T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

İdari ve Mali İşler Müdürü Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018

İdari ve Mali İşler Müdürü

Nejat MISIR
                                                                                                                      İdari ve Mali İşler Müdürü

1977 yılında Trabzon Akçaabat’ ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Trabzon Akçaabat’ ta, lise öğrenimini ise Trabzon Affan Kitapçıoğlu Lisesinde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümünden mezun olduktan sonra 2001 – 2007 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi, Enformatik Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2005 ve 2007 yıllarında Temel Bilgisayar ve İleri Excel Uygulamalarıyla ilgili iki kitabı yayınlandı.

2007 yılında Sağlık Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığında çalışmaya başlayan Nejat Mısır,  2013’te Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunda Mali Analiz Daire Başkanlığı, 2015’da Aydın Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinde Mali Hizmetler Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Halen Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Nejat Mısır evli ve iki çocuk babasıdır.